Monday, June 4, 2012

Bali

Alhamdulillah, dapat meluangkan masa bersama keluarga kecil saya baru-baru ini.
Namun.. tanpa keluarga besar kami yang lain yang sanggup membantu (taking turns menjaga emak).. takkan mungkin ini terjadi. Thank you so much...
We're blessed with great family and siblings.

Gembira melihat raut wajah anak-anak yang sangat excited. Dan Mummy juga sangat gembira..
Percutian sambil mengimbau memori lalu dan angan2 kami untuk masa hadapan selama 11 tahun bersama.
Terasa baru semalam berdating, kahwin dan mempunyai 2 putera...

Alhamdulillah

video

2 comments:

  1. orang ingat lagi masa jumpa korang dating makan roti canai kat gerai dpn vista yang tengah tu..tempat tu pun dah jadi sejarah. Nice pic Along. Happy anniversary.

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. rasa cam baru je..
    Hari tu ada lalu.. tengok tempat tu dah 'clear'.. dah banyak berubah!
    Nway, tq Ina ;D

    ReplyDelete